AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Castlevania

Also Known As:

Castlevania Me titra Shqip


Overview
Kur gruaja e tij digjet në shtyllë pasi akuzohet në mënyrë të rreme për magji, vampiri konti Vlad Dracula Țepeş deklaron se të gjithë njerëzit e Vllahisë do ta paguajnë me jetën e tyre. Ai thërret një ushtri demonësh që pushtojnë vendin, duke i bërë njerëzit të jetojnë jetë me frikë dhe mosbesim. Për të luftuar këtë, gjahtari i përbindëshave të dëbuar Trevor Belmont merr armët kundër forcave të Drakulës, i ndihmuar nga magjistari Sypha Belnades dhe djali vampir i Drakulës
959 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site