Banner

Chained Soldier

Also Known As:

Chained Soldier Me titra Shqip


Overview
Pas diplomimit të shkollës së mesme, Yuuki Wakura kupton se kanë kaluar pesë vjet që nga zhdukja e motrës së tij gjatë një "katastrofe në Mato". Në të gjithë Japoninë, hyrjet misterioze janë hapur në një dimension të quajtur "Mato" - një metropol demonik i mbushur me monstra katastrofike të njohur si "Shuuki" që kërcënojnë sigurinë e njerëzve. Megjithatë, lindi një shpresë e re, pasi zbulimi i një fruti Mato që u jep aftësi të mbinatyrshme ekskluzivisht grave, i lejoi ato të luftonin kundër Shuukit. Për shkak të kësaj, u formua një qeveri e re matriarkale, duke krijuar një organizatë femërore të quajtur Korpusi Anti-Demon, i cili bëri që burrat të bien në fund të shoqërisë. Kur Yuuki papritmas e gjen veten në Mato, ai nuk është në gjendje të shpëtojë vetë. Por ashtu si ai parashikon një fund të tmerrshëm nga Shuuki, një vajzë me një veshje milicie shfaqet dhe e mbron atë. Si shefe e Njësisë së Shtatë të Korpusit Anti-Demon, Kyouka Uzen është ambicioze, por e zhvlerësuar nga bashkëmoshatarët e saj për shkak se fuqia e saj konsiderohet e pazakontë. Tani në një situatë jetë a vdekje, Kyouka shfrytëzon rastin për të zbuluar potencialin e vërtetë të superfuqisë së saj duke përdorur Yuuki: për të mposhtur Shuukin, ai duhet të bëhet skllav i saj.
IMDB
8.9
Country
Release Date
2024
1,196 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site