Banner

Chainsaw Man

Also Known As:

Chainsaw Man Me titra Shqip


Overview
Denjit i grabitet një jetë normale adoleshente, nuk ka asgjë tjetër veç borxhit dërrmues të babait të tij të rrahur. Shoqëruesi i tij i vetëm është kafsha e tij shtëpiake, djalli me sharrë elektrike me zinxhir Pochita, me të cilin ai vret djajtë për para që pashmangshmërisht përfundojnë në xhepat e yakuzës. Gjithçka që mund të bëjë Denji është të ëndërrojë një jetë të mirë dhe të thjeshtë: një me ushqime të shijshme dhe një të dashurën e bukur në krah. Por një akt i tradhtisë lakmitare nga yakuza çon në vdekjen brutale, të parakohshme të Denxhit, duke shtypur çdo shpresë që ai të arrijë ndonjëherë lumturinë. Çuditërisht, një kontratë e vjetër i lejon Pochita-s të bashkohet me Denji-n e ndjerë dhe t'i japë atij fuqi djalli, duke e shndërruar atë në një hibrid të aftë për të transformuar pjesët e trupit të tij në sharrë elektrike me zinxhir. Për shkak se aftësitë e reja të Denjit përbëjnë një rrezik të konsiderueshëm për shoqërinë, gjuetari elitar i djallit të Byrosë së Sigurisë Publike Makima e pranon atë, duke e lënë të jetojë për aq kohë sa ai i bindet urdhrit të saj. I udhëhequr nga premtimi për një jetë të kënaqshme përkrah një gruaje tërheqëse, Denji i kushton gjithçka dhe lufton me të gjitha forcat për t'i bërë realitet ëndrrat e tij naive. PER TE PARE KETE SERIAL ME TITRA SHQIP BEJ OFF DHE PASTAJ ZGJIDH SHQIP NE PLAYER
IMDB
9.4
Country
Release Date
2022
172 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site