Banner

Charlotte

Also Known As:

Charlotte Me titra Shqip


Overview
Ndërsa në sipërfaqe Yuu Otosaka duket të jetë thjesht një tjetër adoleshent simpatik dhe inteligjent, ai ka një sekret - ai ka aftësinë të rrëshqasë në mendjet e njerëzve dhe të kontrollojë plotësisht trupin e tyre për pesë sekonda në të njëjtën kohë. Yuu e përdor këtë aftësi prej vitesh për të marrë notat më të larta, gjë që e lejoi atë të hynte në një shkollë të mesme prestigjioze. Kur enigmatiku Nao Tomori e kap Yuun duke përdorur fuqinë e tij, ajo e detyron atë dhe motrën e tij Ayumi të transferohen në Akademinë Hoshinoumi, një shkollë për studentë me aftësi të mbinatyrshme. Këshilli studentor i shkollës, i udhëhequr nga Nao, ka për detyrë të gjurmojë fshehurazi adoleshentët që abuzojnë me pushtetin e tyre. Yuu detyrohet të bashkohet me këshillin studentor dhe së bashku, ata përballen me sfida të frikshme që e afrojnë atë me të vërtetën tronditëse se aftësia e tij, në dukje e paplotë, mund të jetë më e fuqishme nga sa mund ta kishte imagjinuar ndonjëherë. Një histori origjinale nga Jun Maeda, krijuesi i Angel Beats dhe Clannad, Charlotte eksploron jetën e mbinatyrshme të këtyre adoleshentëve dhe çmimin që duhet të paguajnë për të qenë të veçantë.
IMDB
9.3
Country
Release Date
2015
372 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site