CONTROL - The Money and Soul of Possibility

CONTROL - The Money and Soul of Possibility Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Paraja është fuqi, dhe pa të, jeta është e pakuptimtë. Në një vend, ekonomia e të cilit është në rrënim, studenti i vitit të dytë të Universitetit të Ekonomisë, Kimimaro Yoga e kupton shumë mirë këtë fakt, pasi ai është i rrethuar nga jeta relativisht luksoze e bashkëmoshatarëve të tij dhe po përpiqet të përballojë jetesën. Megjithatë, bota e tij kthehet në kokë kur një i huaj me një kapelë të lartë mbërrin një natë vonë në derën e tij. Duke u quajtur Masakaki, vizitori i kërkon Yoga-s që të vijë në Distriktin Financiar Lindor, një vend ku paratë rrjedhin me bollëk nëse dikush ofron "të ardhmen" e tyre si kolateral. Edhe pse ngurrues, lakmia triumfon arsyen dhe Yoga e pranon ofertën; kështu, duke marrë mantelin e një "Entre". Por pa e ditur ai, toka e pasurisë në të cilën ka hyrë është një mbretëri alternative e ndërtuar në ngjashmërinë e tij, ku Entres detyrohen të marrin pjesë në duele javore të quajtura "Deals", me kolateralin e tyre në lojë. I përballur me bashkatdhetarët dhe fatin e tij, Yoga duhet të përshtatet shpejt në këtë botë të re nëse ai shpreson të mbrojë pasurinë dhe të ardhmen e tij dhe të zbulojë se sa para janë me të vërtetë.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site