Cross Ange: Rondo of Angel and Dragon

Cross Ange: Rondo of Angel and Dragon Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Angelise Ikaruga Misurugi është princesha e parë e Perandorisë fisnike Misurugi. Mbretëria ka parë fuqi dhe prosperitet të madh për shkak të avancimit të teknologjisë revolucionare të njohur si "Mana", një përkulje abstrakte e dritës që ka reduktuar problemet botërore të luftës dhe ndotjes në një paqe të përjetshme. Megjithatë, jo të gjithë janë të bekuar me aftësinë për të përdorur Manën. Ata që nuk munden etiketohen "Norma", të dëbuar nga shoqëria që konsiderohen si kërcënim për qytetërimin dhe jetojnë nën persekutim të vazhdueshëm, dhe vetë Angelise është një nga shumë që duan që Norma të shfaroset. Por teksa fillon ditëlindja e gjashtëmbëdhjetë e Angelise, në një zbulim tronditës zbulohet se ajo është në të vërtetë një Norma. Pason kaos, publiku është i indinjuar dhe princesha dikur e adhuruar mërgohet në Arzenal: një bazë e largët ushtarake ku Normas detyrohen të rekrutohen. Tani, ish-mbreti duhet të përshtatet me një mënyrë jetese të ashpër dhe shumë të ndryshme; duke pilotuar robotë mekanikë të njohur si "Paramail" për të shmangur kafshët e mëdha, shkatërruese të referuara si DRAGON. Megjithatë, një e vërtetë e keqe për këto krijesa të egra kërcënon të ndryshojë gjithçka.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site