Dark Gathering

Dark Gathering Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Shpirtrat janë tërhequr gjithmonë nga Keitarou Gentouga për shkak të pranisë së tij të fortë shpirtërore. Një takim traumatik me njërin kishte bërë që t'i mallkohej dora e djathtë, duke e detyruar të mbante gjithmonë doreza. Tani një studente e parë e kolegjit, Keitarou po përpiqet të jetojë një jetë sa më normale të jetë e mundur. Me inkurajimin e shokut të tij të fëmijërisë Eiko Houzuki, ai bëhet një mësues privat. Meqenëse ai është në krye të klasës së tij të pranimit, klienti i tij i parë është studenti më premtues i firmës së tutorit, Yayoi Houzuki. Për habinë e Keitarou, Yayoi është kushërira e Eikos dhe ajo ka dy bebëza në secilin sy - duke e lejuar atë të shohë botën e shpirtrave dhe të kërkojë qëllimisht shpirtra hakmarrës për t'i dëbuar. Që kur një aksident automobilistik vrau të dy prindërit e saj, Yayoi ka qenë në kërkim të shpirtit të fuqishëm që rrëmbeu shpirtin e ndjerë të nënës së saj. Duke parë që shpirtrat tërhiqen kaq shumë nga Keitarou, ajo e shtyn atë për ta ndihmuar atë të mbledhë shpirtra të tjerë të këqij që do të ndihmojnë në luftën e saj të ardhshme. Megjithëse kërkimi i saj është i rrezikshëm, Keitarou vendos pa dëshirë t'i bashkohet asaj, edhe pse çdo shpirt i ri që takojnë e bën atë të vërë në dyshim vendosmërinë e tij në çdo hap.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site