Date A Live

Date A Live Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Tridhjetë vjet më parë, kontinenti euroaziatik u shkatërrua nga një "tërmet hapësinor" supermasiv - një fenomen që përfshin dridhje hapësinore me origjinë të panjohur - që rezultoi në vdekjen e mbi 150 milionë njerëzve. Që atëherë, këto tërmete kanë pllakosur botën me ndërprerje, megjithëse në një shkallë më të lehtë. Shidou Itsuka është një nxënës i shkollës së mesme në dukje mesatare që jeton me motrën e tij më të vogël, Kotori. Kur një tërmet i afërt hapësinor kërcënon sigurinë e qytetit Tengu, ai nxiton për ta shpëtuar atë, vetëm për t'u kapur në shpërthimin që rezulton. Ai zbulon një vajzë misterioze në burimin e saj, e cila zbulohet se është një "Shpirt", një entitet i botës tjetër, pamja e të cilit shkakton një tërmet hapësinor. Menjëherë pas kësaj, ai përfshihet në një përleshje midis vajzës dhe Ekipit Anti-Spirit, një forcë goditëse e pamëshirshme me qëllimin për të asgjësuar Shpirtrat. Megjithatë, ekziston një palë e tretë që beson në shpëtimin e shpirtrave: "Ratatoskr", i cili çuditërisht komandohet nga motra e vogël e Shidout! Kotori rekruton me forcë Shidoun pas përleshjes, duke i paraqitur atij një metodë alternative për t'u marrë me rrezikun e paraqitur nga Shpirtrat - t'i bëjë ata të dashurohen me të. Tani, fati i botës qëndron në aftësinë e tij në takime, pasi ai kërkon shpirtra për t'i magjepsur ato.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site