AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Death Note

Also Known As:

Death Note Serial me titra Shqip


Overview
Një shinigami, si zot i vdekjes, mund të vrasë çdo person - me kusht që të shohin fytyrën e viktimës së tyre dhe të shkruajnë emrin e viktimës në një fletore të quajtur Death Note. Një ditë, Ryuk, i mërzitur nga stili i jetesës së shinigami dhe i interesuar për të parë se si një njeri do të përdorte një shënim vdekjeje, e lëshon një në sferën njerëzore. Nxënësi i shkollës së mesme dhe mrekullia, Light Yagami, pengohet me Death Note dhe – meqenëse ai dëshpëron gjendjen e botës – teston fletoren vdekjeprurëse duke shkruar emrin e një krimineli në të. Kur krimineli vdes menjëherë pas eksperimentit të tij me Death Note, Drita habitet shumë dhe shpejt e kupton se sa shkatërruese mund të jetë fuqia që ka rënë në duart e tij. Me këtë aftësi hyjnore, Drita vendos të shuajë të gjithë kriminelët në mënyrë që të ndërtojë një botë të re ku krimi nuk ekziston dhe njerëzit e adhurojnë atë si një zot. Megjithatë, policia zbulon shpejt se një vrasës serial ka në shënjestër kriminelët dhe, për rrjedhojë, përpiqet të kapë autorin. Për ta bërë këtë, hetuesit japonezë besojnë në ndihmën e detektivit më të mirë në botë
3,249 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site