AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Happy Marriage

Also Known As:

Happy Marriage Me titra Shqip


Overview
Mjerimi duket i përjetshëm në jetën e Miyo Saimorit. E lindur në një martesë të rregulluar, ajo u hoq shpejt pas vdekjes tragjike të nënës së saj. Babai i saj u martua përsëri dhe gjysmë-motra e saj më e vogël Kaya mori gjithë dashurinë, ndërsa Miyo u degradua në një shërbëtore të ulët. Në mungesë të forcës për të luftuar kundër abuzimit të familjes së saj, Miyo humbet shpresën se fati i saj do të kthehet ndonjëherë. Papritur, babai i Miyo e thërret atë për të dhënë një lajm befasues: ajo do të martohet me Kiyoka Kudou, kreun e familjes së shquar Kudou. Pavarësisht prejardhjes së tij fisnike, Kiyoka njihet si një njeri i pashpirt që deri më tani i ka shkarkuar të gjitha ish të fejuarat e tij. Me të mbërritur në shtëpinë Kudou, Miyo pret trajtim të ashpër dhe të hidhet mënjanë. Megjithatë, në kundërshtim me supozimet e saj, Kiyoka i tregon asaj mirësinë dhe dashurinë për të cilën ajo kishte shumë nevojë. Martesa me Kiyoka mund të jetë një mundësi e vetme për Miyo për t'u çliruar nga familja e saj neglizhuese dhe për të përqafuar një jetë të lumtur
580 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site