Bashkohu me ne

Hell's Paradise

Gjithashtu i njohur si:

Hell's Paradise Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
I dënuar me vdekje, ninja Gabimaru Hollow e gjen veten apatik. Pasi bëri një jetë të ngopur me gjak, Gabimaru beson se e meriton të vdesë. Megjithatë, çdo përpjekje për ta ekzekutuar në mënyrë të pashpjegueshme dështon. Më në fund, Sagiri Yamada Asaemon, një anëtar i ri i një klani të famshëm ekzekutuesish, i kërkohet t'i marrë jetën Gabimaru; megjithatë Sagiri nuk bën asnjë lëvizje për ta vrarë sipas kërkesës. Duke këmbëngulur se Gabimaru nuk do të vdesë për shkak të dashurisë së tij për gruan e tij, Sagiri në vend të kësaj i ofron atij mundësinë për të marrë një falje të plotë për krimet e tij. Nëse ai mund të udhëtojë në ishullin Shinsekyo dhe të marrë Elixirin e Jetës - i cili supozohet se jep pavdekësi - dhe ta kthejë atë për shogun, atëherë liria e tij do të sigurohet. Por nga të shumtët që kanë udhëtuar në Shinsekyo në kërkim të eliksirit mitik, asnjë person i vetëm nuk e ka kthyer mendjen, nëse fare. Edhe pse i pavetëdijshëm për rreziqet e shumta përpara, Gabimaru vendos të pranojë ofertën – krahas dhjetë të dënuarve të tjerë të dënuar me vdekje – me shpresën se ai dhe gruaja e tij më në fund mund të jetojnë në paqe.
IMDB
9.4
Shteti
821 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Mbylle