High School DxD

High School DxD Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Nxënësi i shkollës së mesme Issei Hyoudou është perversi juaj i vrazhdë, i cili nuk bën asgjë produktive me jetën e tij, duke përgjuar gratë dhe duke ëndërruar të ketë një ditë haremin e tij. Gjërat duket se po kërkojnë për Issein kur një vajzë e bukur i kërkon të dalim në një takim, megjithëse ajo rezulton të jetë një engjëll i rënë që e vret brutalisht! Megjithatë, ai merr një shans të dytë në jetë kur studentja e bukur Rias Gremory, e cila është një djall i klasit të lartë, e ringjall atë si shërbëtorin e saj, duke rekrutuar Issein në radhët e klubit të Kërkimeve Okulte të shkollës. Duke u përshtatur ngadalë me jetën e tij të re, Issei duhet të stërvitet dhe të luftojë në mënyrë që të mbijetojë në botën e dhunshme të engjëjve dhe djajve. Çdo aventurë e re çon në shumë momente gazmore (dhe të rrezikshme) me shokët e tij të rinj, gjatë gjithë kohës duke e mbajtur të fshehtë jetën e tij të re nga miqtë dhe familja e tij në Gjimnazin DxD!
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site