Hunter x Hunter

Hunter x Hunter Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Gjuetarët janë të specializuar në një gamë të gjerë fushash, duke filluar nga gjuetia e thesarit deri tek gatimi. Ata kanë akses në fonde dhe informacione të padisponueshme që i lejojnë ata të ndjekin ëndrrat dhe interesat e tyre. Megjithatë, të qenit gjuetar është një privilegj i veçantë, i cili arrihet vetëm duke marrë një provim vdekjeprurës me një përqindje jashtëzakonisht të ulët suksesi. Gon Freecss, një djalë 12-vjeçar me shpresën për të gjetur babain e tij të humbur, nis një kërkim për të marrë provimin e Hunterit. Gjatë rrugës, ai merr tre shoqërues të cilët synojnë gjithashtu të bëjnë testin e rrezikshëm: Kurapika që kërkon hakmarrje, mjeku aspirant Leorio Paladiknight dhe një fëmijë djallëzor në të njëjtën moshë si Gon, Killua Zoldyck. Hunter x Hunter është një shounen klasik që ndjek historinë e katër gjuetarëve aspirues teksa ata nisin një aventurë të rrezikshme, duke luftuar për ëndrrat e tyre duke sfiduar shanset.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site