Ishura

Ishura Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Në një botë ku Mbreti Demon ka vdekur, një mori gjysmëperëndish të aftë për ta rrëzuar atë kanë trashëguar botën. Një skermë mjeshtër që mund të kuptojë se si t'i nxjerrë kundërshtarët me një shikim të vetëm; një lancer aq i shpejtë sa mund të thyejë barrierën e zërit; një mashtrues mashtrues që lufton me tre armë legjendare menjëherë; një magjistar i gjithëfuqishëm që mund t'i shndërrojë mendimet në ekzistencë; një vrasës engjëllor që shkakton vdekjen e menjëhershme. Të etur për të arritur titullin "Hero i vërtetë", këta kampionë ndjekin secili sfida kundër armiqve të frikshëm dhe ndezin konflikte mes tyre. Beteja për të përcaktuar më të fuqishmin nga më të fuqishmit fillon.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site