Lord Marksman and Vanadis

Lord Marksman and Vanadis Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Në një version fantazi të Evropës, një luftë midis vendeve armike po shpërthen. Një nga këto vende, Zhcted, ka shtatë rajonet e tij të sunduara nga War Maidens, të njohur si Vanadis. E pajisur me armë të fuqishme të gdhendura në dragua, Eleonora "Elen" Viltaria, një nga Vanadis, fillon një pushtim kundër vendit të tyre rival, Brune, fqinj. Përfundimisht, Tigrevurmud "Tigre" Vorn, një harkëtar i ri dhe një kont për rajonin e Brune të Alsas, ka shkatërruar të gjithë ushtrinë e tij në duart e Elenit. Në një kthesë të çuditshme të ngjarjeve, Elen kursen Tigren dhe i jep atij urdhërin: "Bëhu i imi!" Cili mund të jetë kuptimi i kësaj aleance të re? Përshtatur nga romani i lehtë i shkruar nga Tsukasa Kawaguchi, Madan no Ou to Vanadis është një aventurë epike e mbushur me taktika komplekse lufte dhe gra të bukura. Të bllokuar në një konflikt shumëkombësh, Tigre dhe Elen përfshihen në një luftë të mbushur me sekrete të errëta, komplote dhe korrupsion.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site