Lucifer

Lucifer me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Në serial, Luciferi është djalli, por braktis Ferrin për të drejtuar një klub nate në Los Anxhelos, duke përjetuar më pas ndryshime masive të jetës kur ai bëhet konsulent në Departamentin e Policisë së Los Anxhelosit. P.S Ky serial eshte mare nga PlayAlbo pasi e patem me te lehte dhe se kemi titruar ne titrat jane nga filma24 Faleminderit...
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site