Mashle: Magic and Muscles

Mashle: Magic and Muscles Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Në këtë botë magjike, dikush identifikohet lehtësisht se ka aftësi magjike nga një shenjë dalluese në fytyrën e tyre. Ata që nuk janë në gjendje të praktikojnë magji, shfarosen me shpejtësi për të ruajtur integritetin magjik të shoqërisë. Megjithatë, thellë brenda një pylli qëndron një anomali në Mash Burnedead, i cili mund të gjendet duke pompuar hekurin me njërin krah dhe duke hequr një fryrje kremi me tjetrin. Ky djalë i përmbajtur me forcë mbinjerëzore - por pa aftësi magjike - bën një jetë të qetë me të atin, shumë larg shoqërisë. Paqja e Mashit prishet shpejt kur autoritetet zbulojnë mungesën e fuqive të tij magjike. Ata i lëshojnë një ultimatum: konkurroni për t'u bërë një "Vizionar Hyjnor", i cili do t'i detyronte të gjithë ta pranonin atë, ose të persekutoheshin përgjithmonë. Për të mbrojtur familjen e tij, ai regjistrohet në Akademinë prestigjioze Easton Magic, në të cilën lejohet të marrin pjesë vetëm studentët më elitë dhe të talentuar. Tani, Mash duhet të kapërcejë të metat e tij si një qenie pa magji dhe t'i kalojë studentët e tjerë - duke u mbështetur vetëm në muskujt e tij.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site