Mob Psycho 100

Mob Psycho 100 Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Nxënësi i klasës së tetë Shigeo "Mob" Kageyama ka shfrytëzuar burimin e tij të brendshëm të aftësive psikike në një moshë të re. Por fuqia shpejt provon të jetë një detyrim kur ai kupton rrezikun e mundshëm në aftësitë e tij. Duke zgjedhur të shtypë fuqinë e tij, përdorimi i vetëm aktual i Mobit për aftësinë e tij është të lërë përshtypje të dashuruarit e tij prej kohësh, Tsubomi, i cili shpejt mërzitet nga të njëjtat truket. Në mënyrë që të ushtrojë kontroll mbi aftësitë e tij, Mob angazhohet nën krahun e Arataka Reigen, një artisti mashtrues që pretendon të jetë një psikik, i cili shfrytëzon fuqitë e Mobit për të ndryshuar xhepin. Tani, dëbimi i shpirtrave të këqij me urdhër është bërë pjesë e jetës së përditshme, monotone të Mob. Megjithatë, energjia psikike që ai ushtron është mezi maja e ajsbergut; nëse potenciali i tij i madh dhe emocionet e papërmbajtura tërbohen, do të shkaktohet një ngjarje kataklizmike që do ta bënte atë plotësisht të panjohur. Progresi drejt shpërthimit të Mob-it po rritet dhe përpjekja për ta ndaluar atë është e kotë.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site