Banner

My Teen Romantic Comedy SNAFU

Gjithashtu i njohur si:

My Teen Romantic Comedy SNAFU Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Hachiman Hikigaya është një gjimnazist apatik me prirje narcisiste dhe gjysmënihiliste. Ai beson me vendosmëri se rinia e gëzueshme nuk është gjë tjetër veçse një farsë, dhe kushdo që thotë të kundërtën thjesht gënjen veten. Në një dënim roman për shkrimin e një eseje që tallte marrëdhëniet shoqërore moderne, mësuesi i Hachiman-it e detyron atë të bashkohet me Klubin e Shërbimit Vullnetar, një klub që synon t'i shtrijë dorën e ndihmës çdo studenti që kërkon mbështetjen e tyre për të arritur qëllimet e tyre. Me i vetmi anëtar tjetër i klubit që është mbretëresha e bukur e akullit Yukino Yukinoshita, Hachiman e gjen veten në vijën e parë të problemeve të njerëzve të tjerë - një vend që nuk e kishte ëndërruar kurrë se do të ishte. Ndërsa Hachiman dhe Yukino përdorin zgjuarsinë e tyre për të zgjidhur shumë probleme të studentëve, a do të dëshmohet se pamja e kalbur e Hachiman për shoqërinë është një pengesë apo një mjet që ai mund ta përdorë në avantazhin e tij?
IMDB
4.9
Shteti
Vlerësimi MPAA
9.4
Data e publikimit
2013
1,192 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Test Site