One Punch Man

One Punch Man Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Saitama në dukje e zakonshme dhe jo mbresëlënëse ka një hobi mjaft unik: të qenit hero. Për të ndjekur ëndrrën e tij të fëmijërisë, ai stërviti pa pushim për tre vjet - dhe gjatë procesit i humbi të gjitha flokët. Tani, Saitama është tepër i fuqishëm, aq sa asnjë armik nuk është në gjendje ta mposht atë në betejë. Në fakt, gjithçka që duhet për të mposhtur keqbërësit me vetëm një grusht ka çuar në një problem të papritur - ai nuk është më në gjendje të shijojë emocionet e betejës dhe është mërzitur shumë. E gjitha kjo ndryshon me ardhjen e Genos, një kiborg 19-vjeçar, i cili dëshiron të jetë dishepull i Saitama-s pasi të shohë se çfarë është i aftë. Genos propozon që të dy t'i bashkohen Shoqatës Hero në mënyrë që të bëhen heronj të certifikuar që do të njihen për kontributin e tyre pozitiv në shoqëri dhe Saitama, i tronditur që askush nuk e di se kush është, shpejt pranon. Dhe kështu fillon historia e One Punch Man, një komedi aksion që ndjek një individ të çuditshëm që dëshiron të luftojë armiqtë e fortë që shpresojmë t'i japin atij eksitimin që ndjente dikur dhe ndoshta, ai do të bëhet i njohur gjatë procesit.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site