Our Last Crusade or the Rise of a New World

Our Last Crusade or the Rise of a New World Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Një forcë e njohur si fuqia Astrale depërton në të gjithë botën, e përdorur nga magjistarët astral. Nga frika e fuqisë së saj shkatërruese, "Perandoria" persekuton ata që tregojnë aftësitë e tyre. Magjistarët e torturuar më pas themeluan sovranitetin e Nebulis për të ikur nga shtypësit e tyre. Që atëherë, të dy kombet kanë qenë në konflikt të ashpër, lufta vazhdon ende e fortë për më shumë se një shekull. Pas kryerjes së krimit të madh të lirimit të një shtrige të burgosur, kalorësi i talentuar Iska dënohet me burg. Një vit më vonë, udhëheqja e Perandorisë vendos papritur ta lirojë, me kushtin që ai të gjuajë një magjistar të frikshëm të njohur si "Magjistarja e Fatkeqësisë së Akullit". Duke shpresuar për t'i dhënë fund luftës, Iska pranon. Rastësisht, vetë shtriga e fatkeqësisë së akullit, Aliceliese "Alice" Lou Nebulis XI, gjithashtu dëshiron për paqe dhe është e gatshme të bëjë gjithçka që mundet për të rrëzuar Perandorinë. Ndërsa Iska dhe Alice dëshirojnë të dy për një kryqëzatë që do ta kthejë botën në një pa luftë, mjerim ose dhimbje, vargjet e fatit i lidhin ata gjithnjë e më afër, duke krijuar një lidhje që shkon përtej diçkaje të sajuar thjesht nga rastësia.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site