Overlord

Overlord Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Ka ardhur ora e fundit e lojës popullore të realitetit virtual Yggdrasil. Sidoqoftë, Momonga, një magjistar i fuqishëm dhe mjeshtër i repartit të errët Ainz Ooal Gown, vendos të kalojë momentet e tij të fundit në lojë ndërsa serverët fillojnë të mbyllen. Për habinë e tij, pavarësisht se ora ka shënuar mesnatë, Momonga është ende plotësisht i vetëdijshëm si personazhi i tij dhe, për më tepër, personazhet jo-lojtar duket se kanë zhvilluar personalitetet e tyre! Përballë kësaj situate jonormale, Momonga urdhëron shërbëtorët e tij besnikë që ta ndihmojnë të hetojë dhe të marrë kontrollin e kësaj bote të re, me shpresën për të kuptuar se çfarë e ka shkaktuar këtë zhvillim dhe nëse mund të ketë të tjerë në të njëjtën gjendje të vështirë.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site