Bashkohu me ne

Ragna Crimson

Gjithashtu i njohur si:

Ragna Crimson Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Dragonjët mbretërojnë tmerr mbi tokë, det dhe qiell. Nëse gjuetarët e betuar të dragoit si Ragna do të kenë ndonjë shpresë për t'i dhënë vdekjen këtyre bishave në dukje të pathyeshme, që marrin frymë zjarri, ata duhet të gjejnë një mënyrë për të niveluar shanset. Ragna bashkohet me një burrë misterioz të quajtur Crimson, i cili gjithashtu është betuar të qëndrojë kundër dragonjve që kërcënojnë botën. Por megjithëse motivimet e Crimson mund të jenë misterioze, qëllimi i tij dhe Ragna janë në një linjë të përkryer, dhe së bashku ata do të luftojnë për të mposhtur dragonjtë një herë e përgjithmonë.
3,184 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Mbylle