AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Rent-a-Girlfriend

Also Known As:

Rent-a-Girlfriend Serial me titra Shqip


Overview
Kazuya Kinoshita është një studente kolegji 20-vjeçare, e cila ka një të dashur të mrekullueshme: Mami Nanami e ndritshme dhe me diell. Por befas, ai nuk e bën. Pa paralajmërim, Mami ndahet me të, duke e lënë atë krejtësisht zemërthyer dhe të vetmuar. Duke kërkuar të qetësojë dhimbjen, ai punëson një të dashurën me qira përmes një aplikacioni në internet. Partnerja e tij është Chizuru Mizuhara, e cila përmes bukurisë së saj të pashoqe dhe sjelljes së lezetshme, arrin të fitojë dashurinë e Kazuyas. Por pas leximit të përvojave të ngjashme që klientët e tjerë kishin pasur me Chizuru-n, Kazuya beson se buzëqeshja e saj e ngrohtë dhe personaliteti i kujdesshëm ishin vetëm një veprim për të luajtur me zemrën e tij dhe ai e vlerëson atë dobët. I rënduar, Chizuru e qorton atë për hipokrizinë e tij të paturpshme, duke zbuluar veten e saj të vërtetë dhe gjaknxehtë. Ky shkëmbim i njëanshëm ndërpritet, megjithatë, kur Kazuya zbulon se gjyshja e tij është rrëzuar. Ata vrapojnë drejt spitalit dhe gjejnë gjyshen e Kazuya-s tashmë në gjendje të mirë. E habitur nga prania e Chizuru, ajo pyet se kush mund të jetë kjo vajzë. Me impuls, Kazuya menjëherë deklaron se ata janë të dashuruar, duke e detyruar Chizuru të luajë rolin. Por me Kazuya-n ende të mbyllur në lidhjen e tij të mëparshme me Mamin, sa kohë mund të vazhdojë akti i tyre ky klient i vështirë dhe e dashura e ngurruar me qira?
1,640 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site