Spirit Chronicles

Spirit Chronicles Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Amakawa Haruto është një i ri që vdiq përpara se të ribashkohej me shokun e tij të fëmijërisë, i cili u zhduk pesë vjet më parë. Rio është një djalë që jeton në lagjet e varfëra, i cili dëshiron të hakmerret për nënën e tij, e cila u vra para tij kur ai ishte pesë vjeç. Toka dhe një botë tjetër. Dy njerëz me prejardhje dhe vlera krejtësisht të ndryshme. Për disa arsye, kujtimet dhe personaliteti i Harutos i cili duhet të kishte vdekur është ringjallur në trupin e Rios. Ndërsa të dy janë të hutuar për shkak të kujtimeve dhe personaliteteve të tyre që bashkohen së bashku, Rio vendos të jetojë në këtë botë të re. Së bashku me kujtimet e Harutos, Rio zgjon një "fuqi të veçantë" të panjohur dhe duket se nëse e përdor mirë, mund të jetojë një jetë më të mirë. Por para kësaj, Rio ndeshet me një rrëmbim që rezulton të jetë i një princeshe të Mbretërisë Bertram ku ai jeton. Pasi shpëton princeshën, Rio-s i jepet një bursë në Akademinë Mbretërore, një shkollë për të pasurit dhe të fuqishmit. Të jesh një jetim i varfër në një shkollë fisnikësh rezulton të jetë një vend jashtëzakonisht i neveritshëm.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site