Spy x Family

Spy x Family Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Për agjentin e njohur si "Twilight", asnjë urdhër nuk është shumë i gjatë nëse është për hir të paqes. Duke vepruar si kryespiun i Westalis, Twilight punon pa u lodhur për të parandaluar ekstremistët që të ndezin një luftë me vendin fqinj Ostania. Për misionin e tij të fundit, ai duhet të hetojë politikanin Ostanian Donovan Desmond duke u infiltruar në shkollën e djalit të tij: Akademinë prestigjioze Eden. Kështu, agjenti përballet me detyrën më të vështirë të karrierës së tij: të martohet, të ketë një fëmijë dhe të luajë familjen. Twilight, ose "Loid Forger", adopton shpejt jetimin e thjeshtë Anya për të luajtur rolin e një vajze gjashtëvjeçare dhe studente të ardhshme të Akademisë Eden. Për një grua, ai ndeshet me Yor Briar, një punonjëse zyre pa mendje, e cila ka nevojë për një partner të saj të pretenduar për t'u bërë përshtypje miqve të saj. Megjithatë, Loid nuk është i vetmi me natyrë të fshehur. Yor dritat e hënës si vrasësi vdekjeprurës "Princesha Thorn". Për të, martesa me Loid krijon mbulesën perfekte. Ndërkohë, Anya nuk është vajza e zakonshme që duket; ajo është një esper, produkt i eksperimenteve sekrete që i lejojnë asaj të lexojë mendjet. Edhe pse ajo zbulon identitetin e tyre të vërtetë, Anya është e emocionuar që prindërit e saj të rinj janë agjentë sekretë! Ajo nuk do t'u thoshte kurrë atyre, sigurisht. Kjo do të prishte argëtimin. Nën maskën e "Falsifikuesve", spiuni, vrasësi dhe esper duhet të veprojnë si një familje ndërsa kryejnë axhendat e tyre. Edhe pse këta gënjeshtarë dhe të papërshtatshëm janë vetëm duke luajtur pjesë, ata së shpejti zbulojnë se familja ka të bëjë shumë më tepër sesa lidhjet e gjakut. -
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site