Super Dragon Ball Heroes: Big Bang Mission!!!

Super Dragon Ball Heroes: Big Bang Mission!!! Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Në folenë e kohës, selia e Patrullës së Kohës, Kai Suprem i Kohës informon Xeno Trunks dhe Xeno Pan se zogu i saj mistik Toki-Toki është zhdukur. Ajo i dërgon të dy që ta gjejnë, ndërkohë që shqetësohet edhe për një gjoja “Zog i katastrofës” që është publikuar. Ndërkohë, Toki-Toki është shfaqur në Tokë në kronologjinë kryesore, ku Goku e gjen teksa stërvitet me Vegeta, Gohan, Piccolo, Krillin dhe Android 17. Mbërrin Xeno Trunks dhe Xeno Pan dhe janë të lumtur kur shohin që Toki-Toki është i sigurt. , me Xeno Pan që shpjegon se ekzistenca e tij është shumë e rëndësishme për funksionimin e brendshëm të multiversit. Papritur, grupi ndërpritet nga ardhja e të dymbëdhjetë perëndive të shkatërrimit. Champa identifikon Toki-Toki dhe Beerus përpiqet menjëherë ta shkatërrojë atë, por Toki-Toki përdor magjinë e tij për të zbutur sulmin e Beerus. Goku e pyet Beerusin se çfarë po ndodh dhe Beerus shpjegon se ai ka marrë një parandjenjë se një zog misterioz do të shfaqet në Universin 7 dhe do të shkatërrojë të gjithë multiversin. Xeno Trunks proteston se kjo nuk mund të ishte e mundur dhe Xeno Pan shpejt arratiset përsëri në folenë e kohës me Toki-Toki. Quitela, Champa dhe perënditë e tjera të Shkatërrimit janë të zemëruar nga sfida e të vdekshmëve dhe menjëherë përgatiten të shkatërrojnë Tokën si përgjigje, por Beerus u thotë atyre të largohen, duke thënë se si Zoti i Shkatërrimit të Universit 7, ai do të disiplinojë vetë të vdekshmit. Goku, Vegeta, Xeno Trunks dhe të tjerët të gjithë fuqizohen dhe përgatiten për të luftuar kundër Beerus. Ndërkohë, Fu vëzhgon skenën nga një vend i panjohur, duke thënë se ky është fillimi i eksperimentit të tij të ri. Ai tani posedon një pemë të çuditshme, të ndezur dhe një zog të çuditshëm të quajtur "Doki-Doki", objektivi i vërtetë i perëndive të shkatërrimit, i cili duket të jetë një version i keq i Toki-Toki.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site