The Devil is a Part-Timer!!

The Devil is a Part-Timer!! Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Duke goditur frikën në zemrat e të vdekshmëve, Zoti Demon Satani fillon të pushtojë tokën e Ente Isla me ushtritë e tij të mëdha demonike. Megjithatë, ndërsa fillon këtë përpjekje brutale për të marrë përsipër kontinentin, përpjekjet e tij dështojnë nga heroi Emilia, duke e detyruar Satanin të bëjë tërheqjen e tij të shpejtë përmes një portali dimensional vetëm për të zbritur në botën njerëzore. Së bashku me gjeneralin e tij besnik Alsiel, demoni e gjen veten të bllokuar në Tokion e sotme dhe zotohet të kthehet dhe të përfundojë nënshtrimin e tij të Ente Isla-s, domethënë nëse ata mund të gjejnë një rrugë kthimi! I pafuqishëm në një botë pa magji, Satani merr maskën e një njeriu të quajtur Sadao Maou dhe fillon të punojë në MgRonald's - një restorant lokal i ushqimit të shpejtë - për të përballuar jetesën. Ai shpejt e kupton se qëllimi i tij për të pushtuar Ente Isla nuk është i mjaftueshëm pasi ai bëhet i vendosur për të ngjitur shkallët e korporatës dhe për t'u bërë sundimtari i Tokës, një klient i kënaqur në të njëjtën kohë! Qoftë puna me kohë të pjesshme, punët e shtëpisë, apo thjesht përpjekja për të paguar qiranë në kohë, Hataraku Maou-sama! paraqet një pamje gazmore të aspekteve më të zakonshme të jetës së përditshme, të gjitha përmes syve të një zoti të pafat demon.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site