Banner

The Iceblade Sorcerer Shall Rule the World

Also Known As:

The Iceblade Sorcerer Shall Rule the World Me titra Shqip


Overview
Si i pari i zakonshëm që mori pjesë në Akademinë prestigjioze të Magjisë Arnold, Ray White përballet menjëherë me përbuzjen nga disa prej studentëve që vijnë nga fisnikëria. Pa e ditur ata, identiteti i vërtetë i Ray është ai i magjistarit të famshëm të Iceblade - një hero që e udhëhoqi vendin drejt fitores në një luftë të kaluar dhe është një nga shtatë magjistarët më të fortë të gjallë. Pavarësisht statusit të tij legjendar, Ray nuk dëshiron asgjë më shumë se të jetojë jetën e zakonshme shkollore që nuk e ka pasur kurrë. Ray shpejt bën miq me disa nga studentët më me ndikim falë natyrës së tij të sjellshme dhe miqësore. Fatkeqësisht, ndërsa ata me motive të liga fillojnë të bëjnë lëvizjen e tyre, Ray së shpejti mund të mos ketë zgjidhje tjetër veçse të përdorë fuqinë e tij të vërtetë për të ruajtur lidhjet që e bëjnë jetën e tij të re të vlefshme. KJO ANIME ESHTE ARKIVUAR TEK SERIALET E PERFUNDUARA TE NE PASI EDHE PSE MENDOJME SE MUND TE KET 1 SEZON TE 2TE NUK ESHTE AKOMA E SIGURT POR NE PRESIM PER 1 SEZON TE 2TE
IMDB
8.2
Country
Release Date
2023
278 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site