The Kingdoms of Ruin

The Kingdoms of Ruin Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Për shekuj, njerëzimi lulëzoi përmes fuqisë së magjisë, një dhuratë nga shtrigat për të ndihmuar njerëzimin. Por kohët kanë ndryshuar. Zgjerimi shkencor i ingranazheve i ka bërë të vjetruara magjinë dhe shtrigat. Për të çliruar njerëzimin nga dëmtimi i magjisë, Perandoria e fuqishme Redia filloi një gjueti të pamëshirshme për të shfarosur të gjitha shtrigat. Adonisi ishte vetëm një djalë kur filloi gjuetia, nxënës i një shtrige që e donte shumë. Kur ajo humbet në duart e perandorisë, Adonis zotohet të hakmerret. Me fuqinë e këtij magjistari të furishëm, gjaku do të rrjedhë!
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site