The Misfit of Demon King Academy

The Misfit of Demon King Academy Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Në të kaluarën e largët, një luftë midis njerëzve dhe demonëve solli kaos dhe gjakderdhje të gjerë. Për t'i dhënë fund këtij konflikti në dukje të pafund, mbreti demon Anos Voldigoad sakrifikoi me dëshirë jetën e tij, duke shpresuar të rilindte në një të ardhme paqësore. Në përgatitje për kthimin e mbretit të tyre, raca e demonëve krijoi Akademinë e Mbretit Demon, një institucion elitar i ngarkuar me përcaktimin e identitetit të Anos kur ai të rizgjohej. Ai rimishërohet dy mijëvjeçarë më vonë, por për habinë e tij, ai shpejt mëson se niveli i magjisë në botë është zbehur në mënyrë drastike gjatë mungesës së tij. Për më tepër, kur ai regjistrohet në akademi për të rimarrë titullin e tij të ligjshëm, ai zbulon se djallëzi e kujton atë ndryshe. Personaliteti i tij, veprat e tij, madje edhe trashëgimia e tij janë të gjitha të falsifikuara – të maskuara nën emrin e një mashtruesi. Kjo "mungesë" e njohurive të përbashkëta e bën atë të jashtëm të akademisë - një mospërputhje që nuk është parë kurrë më parë në histori. Pavarësisht këtyre mangësive, Anos mbetet i patrazuar. Ndërsa niset të zbulojë ata që ndryshojnë të kaluarën e tij të lavdishme, ai merr përsipër t'i bëjë pasardhësit e tij të kuptojnë se sundimtari i tyre më në fund është kthyer.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site