The Rising of the Shield Hero

The Rising of the Shield Hero Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Katër Heronjtë Kardinalë janë një grup burrash të zakonshëm nga Japonia e sotme, të thirrur në mbretërinë e Melromarc për t'u bërë shpëtimtarët e saj. Melromarc është një vend i rrënuar nga Valët e Katastrofës që kanë shkatërruar vazhdimisht tokën dhe kanë sjellë fatkeqësi për qytetarët e saj për shekuj me radhë. Katër heronjve u jepet një shpatë, shtizë, hark dhe mburojë për të mposhtur këto valë. Naofumi Iwatani, një otaku, bëhet i mallkuar me fatin e të qenit "Hero i Mburojës". I armatosur vetëm me një mburojë të keqe, Naofumi nënçmohet dhe përqeshet nga heronjtë e tjerë dhe njerëzit e mbretërisë për shkak të aftësive të tij të dobëta sulmuese dhe personalitetit të dobët. Kur heronjve u sigurohen burime dhe shokë për t'u stërvitur, Naofumi niset me të vetmin person që dëshiron të stërvitet përkrah tij, Malty Melromarc. Megjithatë, ai shpejt tradhtohet prej saj dhe akuzohet në mënyrë të rreme se ka përfituar prej saj. Naofumi më pas bëhet shumë i diskriminuar dhe i urryer nga njerëzit e Melromarc për diçka që nuk e bëri. Me një stuhi të furishme lëndimi dhe mosbesimi në zemrën e tij, Naofumi fillon udhëtimin e tij për të forcuar veten dhe reputacionin e tij. Më tej, megjithatë, vështirësia për të qenë vetë, kështu që Naofumi blen një skllav gjysmë-njerëzor në prag të vdekjes, të quajtur Raftalia për ta shoqëruar në udhëtimet e tij. Ndërsa Valët i afrohen mbretërisë, Naofumi dhe Raphtalia duhet të luftojnë për mbijetesën e mbretërisë dhe të mbrojnë njerëzit e Melromarc nga e ardhmja e tyre fatkeqe.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site