The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse

The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Percival ka jetuar gjithmonë me gjyshin e tij në gishtin e Zotit, një strehë e largët që qëndron lart mbi re. Dhe megjithëse e do jetën e thjeshtë, ai fshehurazi dëshiron aventura. Por jeta e Percival ndryshon përgjithmonë kur një ndërhyrës - i cili ndan një lidhje tronditëse me të - heq gjithçka që ai ka njohur ndonjëherë. Nuk ka asgjë tjetër për të bërë veçse të ndjekë atë që i mori gjithçka, Percival niset vetë. Gjatë udhëtimit të tij, djali i strehuar zbulon se ka shumë gjëra që ai nuk i di për jetën normale. Për fat të mirë, ai takon miq gjatë rrugës që mund ta ndihmojnë atë të kalojë - por si do të reagojnë kur të mësojnë për fatin e Percival-it... dhe si lidhet ai me fundin e botës?
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site