The Unwanted Undead Adventurer

The Unwanted Undead Adventurer Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Rentt Faina, një aventurier 25-vjeçar, ka sulmuar përbindëshat për një dekadë. Pa shumë talent për këtë punë, Rentt e gjen veten të mbërthyer duke gjuajtur llucë dhe goblin për sasi të pakta monedhash çdo ditë. Ai nuk e di, e gjithë kjo do të ndryshojë kur ai has në një rrugë në dukje të pazbuluar në birucën e Hënës së ujit. Megjithatë, ajo që e pret në fund të shtegut nuk është as thesar, as pasuri, por një dragua legjendar që nuk humbet kohë duke e gëlltitur të gjithë! Duke u zgjuar pak kohë më vonë, Rentt e gjen veten jo shumë të vdekur, por as shumë të gjallë - Ai nuk është asgjë më shumë se një grumbull kockash! I armatosur me asgjë tjetër veç shpatës së tij të besueshme, rripit të mjeteve dhe pamjes së re të çuditshme, Rentt niset në kërkimin e tij si një skelet i rilindur rishtas për të arritur Evolucionin Ekzistencial, duke shpresuar që një ditë të kthehet në qytetërim me një formë më njerëzore. A do të ketë sukses Rentt, apo do ta konsumojë biruca për pjesën tjetër të vdekjes së tij...?
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site