Bashkohu me ne

The Wrong Way to Use Healing Magic

Gjithashtu i njohur si:

The Wrong Way to Use Healing Magic Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Ken Usato është një gjimnazist normal në çdo kuptim të fjalës - notat mesatare, ëndrrat dhe një tendencë për të mos i pëlqyer njerëzit e jashtëzakonshëm. Mirëpo, kur ndeshet me presidentin dhe nënkryetarin e këshillit studentor, popullor dhe të jashtëzakonshëm, miqësohet menjëherë me ta. E gjithë kjo ndërpritet kur miqtë e rinj të Kenit thirren në një botë tjetër - dhe ai gjithashtu thirret aksidentalisht! I dëshpëruar dhe pa asnjë mënyrë për t'u kthyer, ai jep dorëheqjen për të qëndruar i qetë në botën e re - derisa të zbulojë se ka një prirje për shërimin e magjisë, një formë shumë e rrallë magjie që i jep atij vetëbesim dhe vëmendjen e të gjithë magjistarëve. . Megjithatë, jo e gjithë vëmendja është e mirë, gjë që Keni e kupton kur vërehet nga një shok i çmendur që shëron, përdorues magjik...
IMDB
9.5
Shteti
Data e publikimit
2023
1,931 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu