Trinity Blood +18

Trinity Blood Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Pas Harmagedonit, një luftë apokaliptike, njerëzimi përballet me një kërcënim tjetër: vampirët. Përplasjet e vazhdueshme midis racave e kanë ndarë botën në fraksione të veçanta. Raca e vampirëve, Methuselah, është e lidhur me Perandorinë e Re Njerëzore; ndërsa njerëzit, të konsideruar si Terranë nga vampirët, përbëjnë shtetin papnor të Vatikanit. Për më tepër, grupet ekstremiste si Urdhri Rosenkreuz përpiqen të rindezin një luftë, pavarësisht përpjekjeve të fraksioneve për të shmangur konfliktin e drejtpërdrejtë. Për të luftuar organizatat terroriste, Vatikani ka zbatuar njësinë AX. Të udhëhequr nga kardinalja Caterina Sforza, agjentët AX hetojnë shqetësimet e lidhura me vampirët me shpresën se Terranët dhe Methuselah do të arrijnë një ditë një bashkëjetesë paqësore. Midis njësisë AX është prifti Abel Nightroad - një shok në dukje i çorientuar, por me zemër të butë dhe një vrasës i egër vampirësh në fushën e betejës. Duke u bashkuar me njësinë si partnerja e tij është një agjente e re, Motra Esther Blanchett, një murgeshë e re e guximshme dhe e butë, e trazuar me një të kaluar tragjike. Ndërsa të dy afrohen më shumë, ata fillojnë të zbulojnë shenja të skemave keqdashëse dhe forcave të errëta që punojnë në hije. Por rruga që ata ecin është e mbushur me fatkeqësi që mund t'i detyrojë ata të përballen me kujtimet që mundojnë zemrat e tyre.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site