Banner

Tsukimichi -Moonlit Fantasy

Gjithashtu i njohur si:

Tsukimichi -Moonlit Fantasy Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Nxënësi i shkollës së mesme Misumi Makoto thirret në një botë fantazi nga perëndia Tsukuyomi, në mënyrë që të jetë një hero. Megjithatë, të tjerët të fuqishëm në këtë botë nuk janë aq të entuziazmuar që e kanë atë atje, dhe e godasin në skaj të botës ashtu si Tsukuyomi deklaron se duhet të largohet nga Makoto për të gjetur rrugën e tij. Tani i takon Makotos të gjejë rrugën e tij!
IMDB
8.2
Shteti
Vlerësimi MPAA
9.4
Data e publikimit
2021
2,090 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Test Site