Tsuredure Children

Tsuredure Children Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Dashuria e re - merr shumë forma unike dhe magjepsëse që lulëzojnë ndërsa fëmijët fillojnë të maturohen në të rritur. Nga pamundësia për të rrëfyer deri tek mosnjohja se si ndihet në të vërtetë dashuria e vërtetë, mund të lindin pengesa të ndryshme kur mësoni për tërheqjen romantike për herë të parë. Por nën të gjitha këto, dashuria e të rinjve është diçka vërtet e bukur për t'u parë, duke çuar në përvoja krejt të reja për ata të rinj dhe të dashuruar. Fëmijët Tsurezure përshkruan skenarë të ndryshëm të dashurisë së re që realizohet, së bashku me betejat dhe gëzimet që ajo sjell.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site