Under Ninja

Under Ninja Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Një i vetmuar i shkollës së mesme i jepet puna me kohë të pjesshme të jetës si një ninja moderne e ngarkuar për të kryer atentate ndërkombëtare. Pas Luftës së Dytë Botërore, Komanda Aleate në Japoni zhvilloi një agjenci të re për të ndihmuar në menaxhimin e terrorizmit dhe dhunës brenda rajonit të Paqësorit. Agjencia kishte staf me ninja dhe ata fillimisht kishin për detyrë të trajtonin çështjet e brendshme. Përfundimisht ai program u rrit në formën e tij aktuale, duke menaxhuar 20,000 ninja në një sërë çështjesh të brendshme dhe ndërkombëtare. Një nga ata ninjat ndodh të jetë Kudo. Humbësi shtatëmbëdhjetë vjeçar i shkollës së mesme tani është gati të jetë linja tjetër e mbrojtjes kundër një rritjeje të mundshme të vrasësve të huaj që pushtojnë Tokion.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site