Vampire Knight

Vampire Knight Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Kryqi i gëzuar Yuuki dhe i ashpër Zero Kiryuu janë anëtarë të komitetit disiplinor në Cross Academy, i cili strehon dy klasa shumë të dallueshme: Klasën Ditore dhe Klasën e Natës. Puna e tyre konsiston në ruajtjen e rendit ndërmjet klasave kur ata largohen. Ndonëse kjo mund të mos duket si një detyrë veçanërisht e vështirë, Klasa Ditore nuk është në dijeni të së vërtetës pas Klasës së Natës - studentët e tyre krejtësisht të mrekullueshëm janë vampirë. Dhjetë vjet më parë, Yuuki u shpëtua nga një sulm me vampir nga Kaname Kuran, një vampir Pureblood. Tani, Kaname është drejtuesja e Klasës së Natës dhe pozicioni i komisionit disiplinor të Yuukit e lejon atë ta shohë përsëri, duke i bërë ndjenjat e saj për të të komplikohen. Ndërkohë, Zero ka një urrejtje të bardhë për të gjithë vampirët dhe beson se ata nuk mund të jetojnë kurrë në harmoni me njerëzit. Por një sekret nga e kaluara e Zero së shpejti kërcënon paqen e brishtë të të gjithëve në akademi dhe gjërat mund të mos jenë më kurrë të njëjta.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site