AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Vinland Saga

Also Known As:

Vinland Saga Me titra Shqip


Overview
Thorfinn i ri u rrit duke dëgjuar historitë e marinarëve të vjetër që kishin udhëtuar në oqean dhe kishin arritur në vendin e legjendës, Vinland. Thuhet se është i ngrohtë dhe pjellor, një vend ku nuk do të kishte nevojë për luftime - aspak si fshati i ngrirë në Islandë ku lindi, dhe sigurisht jo si jeta e tij aktuale si mercenar. Lufta është shtëpia e tij tani. Edhe pse babai i tij një herë i tha: "Ti nuk ke armiq, askush nuk ka. Nuk ka njeri që është në rregull të lëndosh", ndërsa ai rritej, Thorfinn e dinte se asgjë nuk ishte më larg nga e vërteta. Lufta midis Anglisë dhe danezëve përkeqësohet çdo vit. Vdekja është bërë e zakonshme dhe mercenarët vikingë po e duan çdo moment të saj. Aleanca me të dyja palët do të shkaktojë një luhatje masive në balancën e pushtetit dhe vikingët janë të lumtur të bëjnë emra për veten e tyre dhe të marrin çdo plaçkë që fitojnë gjatë rrugës. Mes kaosit, Thorfinn duhet të hakmerret dhe të vrasë Askeladd, njeriun që vrau babanë e tij. E vetmja parajsë për vikingët, me sa duket, është epoka e luftës dhe e vdekjes që tërbohet.
1,831 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site