Bashkohu me ne

Walkure Romanze

Gjithashtu i njohur si:

Walkure Romanze Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Duke u zhvilluar në Winford Academy që ndodhet në një qytet të vjetër të quajtur Helen's Hill, historia ka të bëjë me kalorësit dhe sportin e vrapimit. Në këtë shkollë nxënësit mësojnë si të bëhen kalorës, të hipin në kuaj dhe të vrapojnë siç duhet. Personazhi kryesor është një djalë i ri i quajtur Takahiro Mizuno i cili po stërvitej për t'u bërë kalorës dhe shaka, por pasi pësoi një dëmtim ai u largua nga programi i kalorësve dhe u bashkua me programin begleiter (asistent). Për shkak të aftësive të tij në trajtimin e kafshëve dhe përvojës së mëparshme si kafshatë, kjo e bën atë një mall të nxehtë. Shumë vajza të bukura në shkollë duan që ai të bëhet begleiteri i tyre personal, megjithëse Takahiro gjithmonë refuzon ofertat e tyre. Një ditë, një aksident i çuditshëm bën që shoqja e tij, Mio Kisaski, të sfidohet në një duel me vrap, pavarësisht se ajo në fakt nuk ishte kalorës. Takahiro pranon të bëhet begleiterja e saj e përkohshme, por kjo përfundon vetëm fillimi i partneritetit të tyre pasi ajo regjistrohet në turneun vjetor.
562 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu