Yona of the Dawn

Yona of the Dawn Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Princesha Yona jeton një jetë luksi dhe lehtësie, plotësisht e mbrojtur nga problemet e Mbretërisë në dukje paqësore të Kouka; megjithatë, vrasja e papritur e mbretit dhe tradhtia e kushërirës së saj të dashur Su-won e vendos jetën e Yona në rrezik vdekjeprurës. E detyruar të arratiset vetëm me Son Hakun, i cili është edhe shoku i saj i fëmijërisë dhe truproja, princesha naive shpejt zbulon se Kouka nuk është vendi idilik që ajo e imagjinonte të ishte. Varfëria, grindjet dhe korrupsioni janë të shfrenuara, duke e bërë rimarrjen e fronit asgjë më shumë se një fantazi e dëshiruar, duke pasur parasysh gjendjen aktuale të mbretërisë. Bazuar në mangën popullore me të njëjtin emër nga Mizuho Kusanagi, Akatsuki no Yona ndjek Princeshën Yona në një aventurë të moshës së rritur, ndërsa ajo përballet me realitetet e ashpra të mbretërisë së saj. Me vetëm një legjendë misterioze për ta udhëhequr, Yona duhet të zbulojë një mënyrë për të rikthyer Kouka në lavdinë e saj të mëparshme, ndërsa ndiqet pa pushim nga forcat e mbretit të ri të Kouka.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site